Акција за чистење на диви депонии во општина Струга

posted in: Novosti | 0

Екипите на на ЈП„ Комунално-Струга во текот на денешниот ден спроведоа акција за генерално чистење на општина Струга.
Во рамките на акцијата се подигнати и транспортирани вкупно 100 кубни метри отпад од повеќе диви депонии лоцирани во општина Струга

Leave a Reply