Pastrimi i shëtitores

posted in: News | 0

Pastrimi i shëtitores në hyrje të qytetit në rrugën prej te lagjјa Bashkimi deri tek varrezat e krishtera      

Lulet e Strugës, po vidhen (Foto)

posted in: News | 0

Nga Ndërmarrja e Higjienës komunale ngren shqetësimin se në vazhdimësi lulet dhe bimët e tjera decorative që po mbillen nga kjo kompani në hapësirat publike të qytetit po vidhen dhe po dëmtohen nga qytetar të pandërgjegjshëm. Drejtori I kësja kompanie … Continued

Struga ndër qytetet më të pastra në Maqedoni

posted in: News | 0

Qyteti i Strugës tashmë ka marrë një pamje krejtë tjetër sa i përket higjenës dhe rendit në këtë drejtim. NP Komunale, e cila merret me mirmbajten e higjenës, ka shënuar suksese të konsiderueshme dhe të vlerësuara nga shumë faktorë, të … Continued

1 2 3 4