Rregullimi hortikulturor i rrethrrotullimeve

posted in: News | 0

Të punësuarit e njësisë punuese Pastërtia publike dhe Gjelbërimit publik të qytetit pranë NP Komunale Strugë këto ditë punojnë me intensitet për zbukurimin pranveror të qytetit dhe lagjjeve periferike.Në fazën përfundimtare është rregullimi hortikulturor i unazës së re te Ura … Continued

Mirëmbajtja e rregullt e zonave të gjelbërta në qytet.

posted in: News | 0

Ekipet e sektorit të pastërtisë publike dhe gjelbërimit publik të qytetit vazhdojnë me mirëmbajtjen e rregullt të sipërfaqeve të blerta me kositje,ujitje,mbjelljen e luleve sezonale,si dhe mirëmbajtjen e materialit të mbjellur ekzistues nëpër parqe. Drejtori i NP Kominale Strugë Iqmet … Continued

Meremetimin e pajisjeve urbane

posted in: News | 0

Sot,punetoret e sektorit te pastertise publike dhe gjelberimit publik te qytetit te NP Komunale Struge,filluan me meremetimin e pajisjeve urbane ne parkun e Plazhit te meshkujve.   U be meremetimi i uleseve si dhe koshave te demtuara per mbeturina te … Continued

Rregullimi i kalatave

posted in: News | 0

NP  Komunalne-Strugë në koordinim me Komunën e Strugës në kuadër të projektit Urat – për një të nesërme më të mirë “financuar nga Programi Bullgar i Zhvillimit nisi një aksion për rregullimin e kalatave të qytetit përgjatë lumitDrini i Zi … Continued

1 2 3 4