Mbjellja e luleve si dhe pastrimi i parku rreth Drinit të Zi

  • Tipi i Projektit Rregullimi i Parqeve
  • Vendbanime Qyteti i Strugës
  • Orari i Rregullimeve Çdo ditë para 09:00
  • Punime Rreth Drinit të Zi