News

Mirëmbajtja e rregullt e zonave të gjelbërta në qytet.

posted in: News | 0

Ekipet e sektorit të pastërtisë publike dhe gjelbërimit publik të qytetit vazhdojnë me mirëmbajtjen e rregullt të sipërfaqeve të blerta me kositje,ujitje,mbjelljen e luleve sezonale,si dhe mirëmbajtjen e materialit të mbjellur ekzistues nëpër parqe. Drejtori i NP Kominale Strugë Iqmet … Continued

Meremetimin e pajisjeve urbane

posted in: News | 0

Sot,punetoret e sektorit te pastertise publike dhe gjelberimit publik te qytetit te NP Komunale Struge,filluan me meremetimin e pajisjeve urbane ne parkun e Plazhit te meshkujve.   U be meremetimi i uleseve si dhe koshave te demtuara per mbeturina te … Continued

Rregullimi i kalatave

posted in: News | 0

NP  Komunalne-Strugë në koordinim me Komunën e Strugës në kuadër të projektit Urat – për një të nesërme më të mirë “financuar nga Programi Bullgar i Zhvillimit nisi një aksion për rregullimin e kalatave të qytetit përgjatë lumitDrini i Zi … Continued

Përgatitja e shtretërve të luleve

posted in: News | 0

Të punësuarit e NP Komunale Strugë në sektorin e Gjelbërimit Publik filluan me rrethimin dhe pastrimin e leave të gjelbërta,gjegjësisht me përgatitjet për mbjelljen e luleve sezonale.        

1 2 3