Struga mori një shëtitore dekorative

posted in: News | 0

Mbrëmë vonë, punonjësit e NP Komunale Strugë dekoruan shëtitoren e re me çadra dekorative me ngjyra. Drejtori i NP KomunaleStrugëIqmet Islami tha se ideja e këtij projekti është që qytetarët që përdorin shëtitoren të ndihen rehat si në aspektin estetik … Continued

Rregullimi i hyrjes në qytetin e Strugës

posted in: News | 0

Veprimtaritë për rregullimin e qytetit të Strugës po zhvillohen me intensitet të pandalur.NP Komunale sot filloi me veprimtaritë për rregullimin sipërfaqsor të hyrjes së qytetit,në anën juglindore të rrethrrotullimit.U krye përhapja e gurit  dekorativ lumor ndërsa në vijim është edhe … Continued

Struga merr kontejnerë të rinj

posted in: News | 0

Me qëllimin për përmirësimin e gjendjes për menaxhimin e mbeturinave,NP Komunale Strugë filloi aksionin për ndërrimin kontejnerëve të vjetër prej metali që ndodhen nëpër rrugët e qytetit,me kontejnerë prej plastike për mbeturina të përziera me kapacitet prej 1.1 km.Me këtë … Continued

Rregullimi hortikulturor i rrethrrotullimeve

posted in: News | 0

Të punësuarit e njësisë punuese Pastërtia publike dhe Gjelbërimit publik të qytetit pranë NP Komunale Strugë këto ditë punojnë me intensitet për zbukurimin pranveror të qytetit dhe lagjjeve periferike.Në fazën përfundimtare është rregullimi hortikulturor i unazës së re te Ura … Continued

1 2 3 5