Struga merr kontejnerë të rinj

posted in: News | 0

Me qëllimin për përmirësimin e gjendjes për menaxhimin e mbeturinave,NP Komunale Strugë filloi aksionin për ndërrimin kontejnerëve të vjetër prej metali që ndodhen nëpër rrugët e qytetit,me kontejnerë prej plastike për mbeturina të përziera me kapacitet prej 1.1 km.Me këtë do përmirësohet në mënyrë të dukshme infrastruktura komunale dhe shërbimi për grumbullimin dhe deponimin e mbeturinave.

Kontejnerët e rinj janë vendosur nëpër vendet ku është konstatuar se hidhen më shumë mbeturina.

Gjithashtu  NP Komunale Strugë ju bën thirrje qytetarëve që ti ruajnë kontejnerët e rinj,mos ti djegin dhe të mos hedhin mbeturina të papërshtatshme (mbeturina të rënda dhe ndërtimore).