Sot në zyrat e NP Komunale Strugë,drejtori Iqmet Islami kishte një takim me përfaqësuesit e projektit Gara e Poezisë.

posted in: News | 0

Sot në zyrat e NP Komunale Strugë,drejtori Iqmet Islami kishte një takim me përfaqësuesit e projektit Gara e Poezisë.

Në takim u bisedua për ngjarjen sportive-garë,e cila do të mbahet më datën 23.05.2021 në Strugë.

Drejtori Iqmet Islami i dha përkrahje të plotë ngjarjes dhe theksoi se kjo ngjarje ka një domethënie të madhe për qytetin e Strugës sepse këtë vit ngjarja është ndërkombëtare dhe do marrin pjesë një numër i madh vizitorësh jo vetëm nga vendi por edhe nga jashtë në përputhje me protokollet e enteve shëndetësore.

Gjithashtu,në kuadër të asaj ngjarjeje më datën 22.05.2021 planifikohet që të mbahet edhe një garë për fëmijët e vegjël nga mosha 7-12 vjeçare,në shtegun që është i gjatë 12 km.