Meremetimin e pajisjeve urbane

posted in: News | 0

Sot,punetoret e sektorit te pastertise publike dhe gjelberimit publik te qytetit te NP Komunale Struge,filluan me meremetimin e pajisjeve urbane ne parkun e Plazhit te meshkujve.

 

U be meremetimi i uleseve si dhe koshave te demtuara per mbeturina te imta.

 

Per  shkak se,pajisjet urbane ne qytetin e Struges ,jane gjithmone qellimi i perhershem i disa qytetareve te pandergjegjshem,NP Komunale Struge ju ben thirrje qytetareve per nje vetedije me te madhe dhe respekt ndaj pajisjeve urbane me qellimin qe te shmangen shpenzimet e dyfishta,por edhe ne prag te sezonit veror ku pritet te vijne me mijera vizitore nga vendi dhe rajoni,eshte e nevojshme qe te leme pershtypjen e mikpritesve te mire.

 

Gjithashtu NP Komunale Struge jua kujton se sjellja e pandergjegjeshme dhe shkaterrimi i pajisjeve urbane pasojne denime te parapara me ligj.