Vendosja e stolave ​​të reja në Parkun e Poezisë

posted in: News | 0

NP Komunale-Strugë filloi aksionin për ndërrimin e stoleve ekzistuese dhe vendosjen stoleve të reja në rajonin qendror të qytetit.Sot u vendosën komplet stole të reja në Parkun e poezisë ndërsa të vjetrat do rinovohen dhe do vendosen në pjesë të ndryshme të qytetit.