Njoftim

posted in: News | 0

Njoftohen qytetarët se NP”Komunale”-Strugë,për shkak të parkimit të parregullt të automjeteve nëpër rrugët e qytetit,ballafaqohet me problemin e kryerjes me sukses të pastrimit të borës nga rrugët.

Qytetarët luten që automjetet e tyre ti parkojnë në vendet e caktuara për atë qëllim,për shkak të ushtrimit pa pengesa të punës sonë në kushtet dimërore gjegjësisht largimin e borës nga rrugët.

Nëse në kushtet e tilla gjejmë automjete të parkuara gabimisht,NP “Komunale”-Strugë me Shërbimin e merimangës dhe me pjesmarrjen e policisë do kryej largimin e detyrueshëm të të njëjtëve.

Shpenzimet për veprimtarinë e kryer nga ana jonë do të bien në ngarkesën tuaj.

NP Komunale Strugë
Drejtor
Ivan Kleçkaroski